FÄRG

Vi på Seaside Salon har hela tiden koll på allt nytt som händer inom färg både vad det gäller trender och tekniker. Vi samarbetar med Loreal Professionell som har marknadens mest exklusiva färg.

PRISER & MER INFO

KLIPP & STYLE

Våra frisörer utbildar sig kontinuerligt och är alltid up to date med de senaste trenderna och teknikerna. Det första vi gör när Du kommer till vår salong är en noggrann konsultation av Ditt hår och hårbotten.

PRISER & MER INFO

HÅRSPA

Sol, vind och salta bad sliter på ditt hår.
Unna dig därför en avkopplande stund i vårt hårspa och få silkeslent hårt.

PRISER & MER INFO

PREMIUM/RITUAL

Premiumbehandlingar och ritualer i samband med annan behandling.
På Seaside Salon kan Du välja några av våra
premiumbehandlingar a´100 kr.

PRISER & MER INFO

BARBERARE

Som utbildad barberare kan jag erbjuda klassisk rakning med kniv,
i vår lyxiga elektriska barberarstol från Takara Belmont.
Eller varför inte bara en avkopplande skön behandling för ditt skägg och ansikte.

PRISER & MER INFO

"Jag lämnar salongen med en känsla av att hela jag luktar enormt gott och jag känner mig på ett konstigt sätt lite manligare än vad jag gjorde innan"

Rickard Gunnarsson

Att få testa denna behandlingen fick verkligen mig att se Seaside Salon på ett nytt sätt. Jag har många bekanta som ofta går dit och lovordar hur bra det är, men om man inte upplevt det själv är det svårt att beskriva. Jag sällar mig till de som öser beröm över Ida och alla de som jobbar hos henne. Jag har försökt beskriva hur upplevelsen är men rekommenderar verkligen att man själv testar på det. Jag lämnar salongen med en känsla av att hela jag luktar enormt gott och jag känner mig på ett konstigt sätt lite manligare än vad jag gjorde innan. Att en hårspa-behandling skulle vara underbart skönt kunde jag räkna ut, men att det även skulle ändra lite på min inre känsla trodde jag inte.