Klipp & Style

Våra frisörer utbildar sig kontinuerligt och är alltid up to date med de senaste trenderna och teknikerna. Det första vi gör när Du kommer till vår salong är en noggrann konsultation av Ditt hår och hårbotten.

Efter det blir Du nerbäddad under bolster i en av våra sköna massagestolar och Du får en härlig schamponering med skön hårbottenmassage. Produkterna som vi använder är speciellt utvalda och står för trygghet.

Medan inpackningen verkar, under en varm handduk och med en lavendelkudde över Dina ögon, kopplar Du av i vår avstressande miljö.

När det sedan är dags för fortsatt behandling erbjuder vi önskad förfriskning. Eftersom salongen är belägen på ett hotell så finns det mycket Du kan välja.

Efter klippningen stylas givetvis håret efter Ditt önskemål.

En sådan här behandling tar ca 1 timme och 15 minuter och kostar mellan 350-700 kr beroende på vilken frisör Du har bokat.

Barnklippning = samma behandling men där skiljer sig priset lite beroende på ålder dvs 0-6 år 450 kr, 7-12 år 500 kr, 13-18 år 650 kr.

Vissa barn kan vara för korta för att nå upp i schamponeringen.

Priser klipp

KLIPP

  ca 1 -1,5 h.

750:-

BARN 0-6 ÅR

  ca 1 h.

450:-

BARN 7-12 ÅR

  ca 1 h.

 500:-

BARN 13-18 ÅR

  ca 1 h.

650:-

KLIPP & FÄRG

  ca 3 h.

1950:-

KLIPP & FÄRG DELUX

  ca 3 h.

 2150:-

KLIPP, FÄRG & BRYN

  ca 3 h.

från 1990:-

MASKINKLIPP

  ca 15 min.

250:-

MASKINKLIPP LYX

  ca 30 min.

400:-

PUTS

  ca 15 min.

 150:-

LUGG

  ca 15 min.

 150:-

Priser styling

BLOWDRY

  ca 30 min.
Du kommer med nytvättat hår och vi gör en snygg, hållbar föning.

 350:-

UPDO

  ca 30 min.
Du kommer med torrt hår och vi gör en snabb, snygg uppsättning.

350:-

BLOWOUT

  ca 30 min.
Du kommer med nytvättat hår och vi gör en utslätande, volymgivande och hållbar föning.

350:-

"Jag lämnar salongen med en känsla av att hela jag luktar enormt gott och jag känner mig på ett konstigt sätt lite manligare än vad jag gjorde innan"

Rickard Gunnarsson

Att få testa denna behandlingen fick verkligen mig att se Seaside Salon på ett nytt sätt. Jag har många bekanta som ofta går dit och lovordar hur bra det är, men om man inte upplevt det själv är det svårt att beskriva. Jag sällar mig till de som öser beröm över Ida och alla de som jobbar hos henne. Jag har försökt beskriva hur upplevelsen är men rekommenderar verkligen att man själv testar på det. Jag lämnar salongen med en känsla av att hela jag luktar enormt gott och jag känner mig på ett konstigt sätt lite manligare än vad jag gjorde innan. Att en hårspa-behandling skulle vara underbart skönt kunde jag räkna ut, men att det även skulle ändra lite på min inre känsla trodde jag inte.